Renovatie met lichtplan te Mariakerke

Woonproject te Wondelgem
22 Maart 2018
Toon alle realisaties

Opwaardering van gezinswoning

In samenwerking met Recobouw en Nero Architectenbureau was Elektro Partner verantwoordelijk voor deze renovatie. Meerbepaald de elektrische installatie en verlichting van het gelijkvloers van deze gezinswoning te Mariakerke werd onder handen genomen.

Aangezien het hoofdverdeelbord reeds vol was en in gebruik bleef voor de verdiepingen werd een tweede verdeelbord bijgeplaatst in een ingemaakte kast van de nieuwe keuken. 

Er werd met de klant een reeks opties besproken voor de verlichting. Aangezien er een vals plafond zou geïnstalleerd worden in de woning was de optie er om ingebouwde spots te installeren met een grote diameter. Er werd gekozen voor een reeks ronde inbouw LED panels.

Door een lichtplan op te stellen kon er een simulatie gemaakt worden van de lichtopbrengst op gerichte plaatsen zoals de keuken en het kookeiland. De uitvoering werd exact uitgevoerd na goedkeuring van het lichtplan. In de leefruimte werden de LED-panels en spots dimbaar gemaakt met behulp van drukknopddimmers

Tot slot koos de klant voor een Niko Intense White afwerking die perfect aansloten bij de de strakke hoeken van hun vernieuwde omgeving.

Project geslaagd