Diensten en producten

Bereikbaar

Elektrisch probleempje, feedback nodig?

Bel voor een afspraak

Erkend aannemer

Maak je geen zorgen. We zijn erkend en gediplomeerd.

Ervaring

Veel ervaring in zowel budgettaire als luxueuze woningen en appartementen

Contacteer

Denk je aan bouwen of verbouwen?

Geen probleem, bij Elektro Partner ben je zeker aan het juiste adres! Gaat het nu om het aanleggen van elektriciteit, databekabeling, TV, Parlofonie, Videofonie of de installatie van een domoticasysteem, Elektro Partner zorgt steeds voor een kwalitatieve betrouwbare installatie.

Dankzij een blijvende innovatie en het voortdurend opleiden wordt er een zo’n compleet mogelijk gamma aangeboden. Enkel op deze manier kan u bij één installateur terecht voor alle producten in de sector.


Actief in residentiële en industriële sector

Elektro Partner levert zowel bij particulieren als in de industrie kwalitatieve diensten

Elektro Partner is sinds 2015 VCA-gecertificeerd. VCA staat voor VeiligheidsChecklist voor Aannemers. Het is een vragenlijst die het veiligheidsbeheerssysteem in elk bedrijf evalueert. Met het VCA-certificaat bewijst Elektro Partner dat het bedrijf streeft naar continue verbetering i.v.m. veiligheid, milieu en gezondheid. Daarnaast zijn we trots op alle andere certificaten

Naast de nodige elektrische kennis en ervaring, leveren we ook technisch onderhoud aan diverse bedrijven uit het GentseAutomatiseren is de toekomst

Kijk je graag gezellig tv? Dan kan je instellen dat met één druk op de knop de tv aanspringt, de verlichting in de woonkamer gedimd wordt én de rolluiken naar beneden gaan. Je kan talloze scenario’s creëren, aanpassen en al dan niet automatisch laten uitvoeren.

Elektro Partner is erkend installateur van Dobiss Domotica. Budgetvriendelijke domotica geschikt voor iedereen! Dit systeem is zo gebruiksvriendelijk dat u er meteen optimaal van kan genieten. Laat u niet misleiden: ‘gebruiksvriendelijk’ wil zeker niet zeggen ‘beperkt’! De keuze is aan jou, je kan ALLES in jouw woning intelligent maken, maar starten met een basispakket kan perfect.

Hou er wel rekening mee, domotica is iets duurder dan een standaard elektrische installatie, maar wist u dat je er ook energie door kan uitsparen? U kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat alle lichten worden gedoofd wanneer u het huis verlaat. Daarnaast kan u ook op regelmatige tijdstippen de lichten schakelen tijdens uw afwezigheid. Op die manier is het in jouw buurt niet zichtbaar als uw huis voor langere tijd leeg staat.

Besluit, stel je zelf de vraag wat je precies allemaal verwacht van je thuisinstallatie. Wil je alleen het licht dimmen en de rolluiken automatisch aansturen? Dan installeren we een (doordachte) elektrische installatie. Maar wil je alle technieken in huis programmeren en vanop afstand aansturen met je smartphone of tablet? Kies dan voor ons budgetvriendelijke domotica oplossingen.

Nummer bij noodgevallen:   0497 70 16 33